Σβορωνάτα: Η τοποθεσία των Monambeles Villas, Κεφαλονιά
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Σβορωνάτα, Κεφαλονιά

Το χωριό Σβορωνάτα βρίσκεται στο νοτιοδυτικό κομμάτι της Κεφαλονιάς και περίπου 8 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι. Το χωριό είναι πολύ γραφικό και μάλιστα είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Κεφαλονιάς.

 

Η τοποθεσία μας στα Σβορωνάτα

Οι πολυτελείς μας βίλλες βρίσκονται σε μία καταπράσινη περιοχή που είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων, μπορείτε να βρείτε την αμμώδη παραλία Άι Χέλης που είναι ιδανική για παιδιά. Αν είστε κολυμβητές με εμπειρία, τότε μπορείτε να εξερευνήσετε τη σπηλία που βρίσκεται στο τέλος του ακρωτηρίου. Σίγουρα θα μαγευτείτε! Επίσης, σε μικρή απόσταση από τις βίλες μας βρίσκονται πολλές εκπληκτικές παραλίες, όπως η αμμώδης παραλία Άμμες (800 μέτρα), Μηνιές (1 χιλιόμετρο) και Άβυθος (1,5 χιλιόμετρο). Αυτές οι παραλίες είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαρ. Στα Σβορωνάτα μπορείτε να βρείτε πολλά μαγαζιά, σούπερ μάρκετ, μπαρ και ταβέρνες για να δοκιμάσετε την παραδοσιακή κουζίνα της Κεφαλονιάς. Επίσης, υπάρχουν τοπικά λεωφορεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Μην ξεχνάτε πως οι πελάτες μας δικαιούνται 10% έκπτωση σε διάφορα εστιατόρια και γραφεία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.
 


 

Ενδιαφέροντα σημεία

α) Το σπήλαιο της Μελισσάνης είναι μία υπόγεια λίμνη με διάφανα νερά, που της λείπει ένα μέρος της οροφής λόγω διάβρωσης. Αυτή η πανέμορφη σπηλιά βρίσκεται μόνο 23 χιλιόμετρα μακριά από τις βίλες μας.
β) Το σπήλαιο Δρογκαράτης με τους εντυπωσιακούς κόκκινους σταλακτίτες, βρίσκεται 22 χιλιόμετρα μακριά από τις βίλες μας και σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη.
γ) Η Μονή του Άγιου Γεράσιμου είναι επίσης ένα ενδιαφέρον αξιοθέατο για να επισκεφθείτε, καθώς βρίσκεται μόνο 17 χιλιόμετρα μακριά από τις βίλες μας.

 

Σημεία άφιξης ή αναχώρησης

Α. Περίπου 550 μέτρα μακρυά, βρίσκεται μία μαρίνα που είναι ιδανική για να δέσετε το σκάφος σας, να πάτε για ψάρεμα ή να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με σκάφος. Β. Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από τις βίλες μας. Η μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο μπορούν να γίνουν δωρεάν από εμάς, κατόπιν αιτήματος.