Βίλα Μαίρη, Monambeles Villas στην Κεφαλονιά, Σβορωνάτα
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Βίλα Μαίρη

Αυτή η βίλα είναι 50 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει ποικίλες ανέσεις όπως: ένα κλιματιζόμενο υπνοδωμάτιο, μία μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, ένα μπάνιο και μία μεγάλη βεράντα με πανέμορφη θέα. Επίσης, η βίλα Μαίρη είναι εξοπλισμένη με τηλεόραση επίπεδης οθόνης (η τηλεόραση βρίσκεται στο σαλόνι), DVD player, πιστολάκι για τα μαλλιά και ελεύθερο Wi-Fi. Η συγκεκριμένη βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 2 με 4 άτομα.

 Ανακαλύψτε άλλες Βίλες

Blue Sea Βίλα

Η βίλα έχει 5 υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα και θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και το μικρό νησί του Δία.

Βίλα Κλειώ

Η βίλα Κλειώ είναι 90 τετραγωνικών μέτρων, έχει δύο επίπεδα και κλασσική διακόσμηση με χειροποίητα έπιπλα και πολυτελείς ανέσεις.

Βίλα Κλεοπάτρα

Καινούρια βίλα με καταπληκτική θέα στην Θάλασσα, ιδιωτική πισίνα, BBQ. 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων.

Βίλα Έλενα

Η βίλα Έλενα είναι 80 τετραγωνικά μέτρα, έχει 2 ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως και 6 άτομα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια.

Βίλα Ελβίρα

Η βίλα Ελβίρα όμοια της βίλα Έλενα έχει 2 ορόφους και αποτελείται από 2 κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Βίλα Βαλεντίνα

Η βίλα Βαλεντίνα είναι 70 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως και 5 άτομα.